Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Bestekcassettes, 24 delig voor 6 personen

Published on 13 march, 2021 Door Napoleonbestek.nl
Bestekcassettes, 24 delig voor 6 personen

Bestekcassettes

Napoleonbestek heeft een uitgebreid assortiment luxe bestekcassettes. De bestekcassettes bestaan uit 24 delen en bevatten 6 diner besteksets (6 vorken, 6 lepels, 6 messen en 6 koffielepels / dessert lepeltjes).

 

 

De bestekcassettes worden geleverd in een bestekdoos van EME uit Italië. Het bestek is gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor het bestek gewoon in de vaatwasser gewassen kan worden. Wil je het bestek lang mooi houden? Lees dan de onderhoudsinstructies op onze website. Het bestek is verkrijgbaar in verschillende prachtige kleuren. Of je nu houdt van rustige neutrale kleuren of juist verrassende fellere kleuren: het kan allemaal. Combineren is ook mogelijk. Er zijn veel klanten die 6 verschillende kleuren besteksets kopen. 

Omdat Napoleonbestek.nl ook losse besteksets verkoopt en een groot assortiment heeft aan ander bestek, kun je je bestekset ideaal uitbreiden. Begin je net met je uitzet of wil je gewoon je bestek vervangen? Begin dan met het kopen van 1 of 2 losse besteksets of een bestekcassette. Dan heb je de basis in huis. Daarna kun je altijd uitbreiden door het kopen van losse elementen.

Nieuwsgierig geworden naar het assortiment? Bekijk hier de luxe bestekcassettes van EME uit de serie Napoleon.

Bestekcassette Turtle

 

Bestekcassettes zijn het ideale cadeau!

Ken je iemand die op zichzelf gaat wonen? Of zoek je een leuk cadeau voor een bruidspaar? Dan is een bestekcassette het ideale cadeau! Bestek heb je altijd nodig en kun je nooit te weinig van hebben. Heb je al bestek in huis? Daarnaast is het bestek van EME Napoleon altijd leuk om naast je bestaande bestek te hebben. Er zijn klanten die het Napoleon bestek bewaren voor bijzondere gelegenheden, zoals verjaardagen, kerst of etentjes met gasten. Of gewoon gekleurd bestek in huis hebben om te combineren met het servies. Met Napoleon bestek creëer je gegarandeerd meer sfeer en uitstraling aan tafel. Dus ben je nog op zoek naar een leuk cadeau? Verras degene dan eens met bestek van EME Napoleon. 

 

Bestekcassette blauw