Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Bestek met gekleurd handvat: Het hele jaar door verrassend mooi.

Published on 7 may, 2023 Door Napoleonbestek.nl
Bestek met gekleurd handvat: Het hele jaar door verrassend mooi.

Bestek

Bestek is er in verschillende soorten, materialen, kleuren en uitvoering. Er is altijd wel voor ieder wat wils. De een houdt van kleur, de ander houdt van enkel metaal, de een houdt van klassiek, de ander van chique. Bestek is persoonlijk. EME Napoleon heeft met haar combinatie van uitstraling, vormgeving, kleur en materiaal deze wensen bij elkaar weten te brengen. 

 

Gekleurd bestek

Bestek in kleur: niet iedereen houdt hier van. Maar gekleurd bestek is in verschillende uitvoeringen te verkrijgen. De kleuren, het materiaal en de vormgeving van Napoleonbestek.nl maken het bestek geschikt voor een groot publiek. 

Allereerst past het bestek uitstekend bij je bestaande bestek. Je hoeft niet al je bestek te vervangen. Hoe leuk is om je bestaande bestekset uit te breiden met gekleurd opschepbestek? Het gekleurde bestek zorgt voor een verrassende uitstraling aan tafel. 

Het materiaal van dit bestek is van zeer hoge kwaliteit. Het bestek kan daarom in de vaatwasser. Bij veel besteksoorten die bestaan uit twee delen (het handvat en het metaal), is de vaatwasser geen optie. Bij bestek van EME Napoleon hoef je je hier geen zorgen over te maken. 

De vormgeving van het bestek en het parelmoer effect in het gekleurde handvat maken de uitstraling het bestek zowel chique als antiek. Het past bij een strak gedekte chique tafel, maar dus ook bij een wat klassiekere, vintage/barok gedekte tafel. 

 

Bestek voor alle gelegenheden

Bestek van EME Napoleon is er dus voor alle gelegenheden en alle jaargetijden. Klassiek of Chique, voor iedere dag of bijzondere gelegenheid. De frisse en heldere kleuren passen bij het voorjaar en de zomer, maar ook in de herfst en winter zorgen de kleuren voor een warm effect. 

Bekijk hier de volledige collectie.