Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Bestek. EME Napoleon heeft een ruim assortiment van hoge kwaliteit.

Published on 26 november, 2021 Door Napoleonbestek.nl
Bestek. EME Napoleon heeft een ruim assortiment van hoge kwaliteit.

Bestek is voor velen meer dan alleen eetgerei. Kies jij ook je bestekset omdat je prettig wilt eten? Moet het bestek lekker in de hand liggen? En moet het daarnaast ook bijdragen aan een gezellige sfeer aan tafel? Moet het passen bij je inrichting of servies? Wil je goed voor de dag komen als je een etentje geeft? Moet het bestek in de vaatwasser kunnen en van hoge kwaliteit zijn?

Als je op een van deze vragen 'ja' hebt geantwoord, dan heeft EME Napoleon het antwoord voor je. Het bestek is verkrijgbaar als bestekcassette, bestekset of los bestek. Het bestek ligt goed in de hand, de messen zijn lekker scherp en het materiaal is van hoge kwaliteit. Daarom kan het in de vaatwasser (lees wel goed de onderhoudsinstructies).

Het assortiment is groot (35 verschillende soorten en maar liefst 17 verschillende kleuren). Voor ieder wat wils dus: of je op zoek bent naar een complete bestekset of je wilt iets toevoegen aan je bestaande set. De fraaie vormgeving en bijzondere parelmoerkleur zorgen voor een verrassende uitstraling. Het bestek past zowel bij chique als klassiek.

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk hier het assortiment bestek van EME Napoleon.