Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Bestek dat past bij je servies

Published on 20 april, 2020 Door napoleonbestek.nl
Bestek dat past bij je servies

Bestek en servies

Bij het kopen van bestek denk je niet gelijk aan je servies. In principe past al het bestek bij je servies. Dat is ook zo. Maar als je geïnvesteerd hebt in bijzonder servies en het is een belangrijk onderdeel van de uitstraling die je wilt bereiken met een gedekte tafel, dan is het zeker de moeite waard je bestek hier juist wel op af te stemmen. Want laten we eerlijk zijn: hoe lang doe jij al met je servies? Servies is net als bestek iets wat je koopt en waar je nog vele jaren van wilt genieten. En hoe gaaf is het als die twee op elkaar zijn afgestemd?

 

Bestek aan tafel

Waar moet je op letten bij het kopen van het bestek. Heb je onze eerdere artikelen al gelezen?  'bestek bij napoleonbestek.nl' en 'bestek kopen, waar moet ik op letten?' Begin hier eerst mee, want hier staan veel tips in over bijvoorbeeld het materiaal, de kwaliteit, en de verschillende soorten bestek. Maar hoe leuk is het als de bestekset past bij je servies? Je zou denken: bij klassiek servies hoort klassiek bestek en bij modern servies hoort modern bestek. Dat hoeft niet perse een juist uitgangspunt te zijn. Alhoewel ons bestek zich kenmerkt als: vintage / barok, hebben wij ook bestek verkocht aan klanten met een modern servies. Het is juist de combinatie de de uitstraling van het bestek aan tafel bijzonder maakt. 

 

Bestek met gekleurd handvat

Het bestek van Napoleonbestek.nl heeft een ruim assortiment. Het gekleurde handvat met parelmoer effect zorgt voor een sfeervolle en bijzondere uitstraling aan tafel. En juist met gekleurd bestek kun je perfect combineren met je servies. Je kunt kiezen voor een kleur dat terugkomt in het servies, maar je kunt ook juist kiezen voor gekleurd bestek om extra accenten toe te voegen aan bijvoorbeeld wit servies. Wil je een van de volgende uitstralingen creëren aan tafel, dan is bestek van Napoleonbestek.nl zeker iets voor jouw!

 

Uitstraling van het bestek

Vintage, Barok, Klassiek, Verrassend, Uniek, Warm, Sfeervol, Luxe, Contrast. Dit zijn de uitstralingen die onze klanten willen bereiken door de tafel te dekken met het bestek van Napoleonbestek.nl. Wij hebben leuke foto's van klanten gekregen die graag deze sfeer en uitstraling met ons wilden delen. Een paar van deze foto's zie je hier boven. En geef toe: dit is toch prima gelukt? 

 

Kwaliteit van het bestek

Net als servies koop je bestek om er heel veel jaren van te kunnen genieten. En daarom ben je best bereid hier in te investeren. Bestek van Napoleonbestek.nl komt uit Italië en is van het merk EME. EME staat garant voor hoge kwaliteit. Het bestek kan zelfs in de vaatwasser en je kunt gegarandeerd jarenlang genieten van dit bijzondere bestek. Neem hier een kijkje in de fabriek van EME