Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Besetkset bij gekleurd servies

Published on 13 february, 2021 Door Napoleonbestek.nl
Besetkset bij gekleurd servies

Bestek: Gebruiksvoorwerp of Style element?

Ben jij iemand die veel aandacht besteed aan een gezellig gedekte tafel? Wil je dat je gedekte tafel er altijd gezellig en stijlvol uitziet? chique of juist kleurrijk? Of maakt het je niet uit wat het soort, type of kleur is van je bestek en zie je het gewoon als gebruiksvoorwerp? Dan brengt dit artikel je misschien wel op inspirerende ideeën.

 

De uitstraling van je servies

Er zijn verschillende soorten servies. Veel mensen hebben servies die jaren in de familie blijft en vaak op tafel wordt gezet bij bijzondere gelegenheden. Een aantal serviessoorten kenmerkt zich door decoratie. Dit servies heeft kleurrijke accenten en sierlijke prints die zorgen voor een klassieke, landelijke of romantische uitstraling. Ook modern servies heeft tegenwoordig verschillende prints in verschillende kleuren. 

 

Gekleurd Servieszomers servies (foto: showhome)

 

Als je van strak, modern of chique houdt dan heb je vaak servies in één kleur; meestal wit. Maar dat wil niet zeggen dat je geen mokken of gebaksbordjes hebt die zich juist wel onderscheiden door kleur of motief. Voor wie toch wel eens kleur en sfeer aan tafel wilt, ontkomt er niet aan om toch ook servies te hebben die dit mogelijk maakt. 

 

Gekleurd Bestek

Kleur geeft leven in je huis. Het bepaalt de sfeer en uitstraling. Het is soms echt verrassend wat kleur kan toevoegen aan tafel. Kleur maakt je vrolijk en gelukkig. Kleuren roepen emoties en gevoelens op waaronder blijdschap en ontspanning. Kleur aan tafel draagt versterkt deze gevoelens tijdens een gezellig etentje of samenzijn. Hoe leuk is het om gekleurd bestek te combineren met gekleurd servies? Heb je geen gekleurd servies, dan is bestek met gekleurd handvat dé manier om contrast aan te brengen. 

 

 

Bestek kopen?

Ben je op zoek naar gekleurd bestek? Gekleurd bestek kopen doe je op Napoleonbestek.nl. Laat je inspireren!