Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Bereid je voor op de feestdagen!

Published on 5 december, 2020 Door Napoleonbestek.nl
Bereid je voor op de feestdagen!

Sinterklaas, Kerstfeest, Kerstdiner, allemaal erg gezellig maar voor velen veroorzaakt dit toch ook wel stres. Wat moet ik dit jaar voor cadeau geven? Wat doen we voor het kerstdiner? Iets waar wij je graag bij helpen. 

 

Cadeau voor de feestdagen

Laat je inspireren door de mooie besteksets van EME. Een bestekset cadeau geven hoor ik je denken? Wat heeft iemand hier nou aan? Lees dan eens onze blogs met cadeautips. Je zult zien dat er meer mogelijk is dan je zou denken en dat er hele leuke cadeaus te bedenken zijn! 

Bij Napoleonbestek.nl kun je ook los bestek kopen. Wat dacht je van bijvoorbeeld prachtige chopsticks of tapas bestek? Of leuke gebarksvorkjes? Of opscheplepels? EME Napoleon heeft een verrassend en ruim assortiment. Wat dacht je bijvoorbeeld van slabestek? of een mooie spaghettilepel?

 

Tafel dekken

Bij een feestelijk kerstdiner hoort natuurlijk ook een feestelijk gedekte tafel. Ook over dit onderwerp hebben wij eerder verschillende tips en adviezen gegeven. Een vraag waar wij eerder aandacht aan hebben besteed en die je misschien je zelf ook wel eens hebt gesteld: hoe dek je de tafel? Natuurlijk hoort hier luxe bestek bij. En die vindt je bij Napoleonbestek.nl. De kleur en uitstraling maken het bestek extra bijzonder en daarom juist zo geschikt voor bijzondere gelegenheden!

 

Kerstdiner

Vind je het organiseren van een kerstdiner lastig? Dan ben je niet de enige. Veel mensen ervaren veel stress rondom het organiseren van een kerstdiner. Heb je ons artikel Kerstdiner 2020 al gelezen? Hierin vind je veel nuttige tips over de (voor)bereiding van je kerstdiner!

 

Bestek

Bestek is nu niet het eerste waar je aan denkt als je een cadeau wilt geven. En ook niet het eerste waar je aan denkt bij de naderende feestdagen. Toch zul je zien en merken dat een mooie bestekset meer indruk maakt dan je tevoren had gedacht. Vandaar dat wij ook een toename zien aan de verkoop van los bestek rond de feestdagen. Juist omdat het gekleurde bestek goed gecombineerd kan worden met het bestaande bestek en met de inrichting van je keuken of kamer of juist zorgt voor een leuk contrast met je servies. Het parelmoer gekleurde handvat en de barok vormgeving maken dit bestek tot meer dan alleen eetgerei. Het zorgt ook voor een extra luxe accent!