Bestek kopen? Trends, nuttige tips, informatie, inspriatie.

Kerstdiner 2020

Kerstdiner 2020

Het is bijna zover: kerst. Dit betekent tijd voor elkaar. En natuurlijk betekent dit ook tijd om te koken en uitgebreid te dineren.

Voor sommigen zorgt de voorbereiding van het kerstdiner voor de nodige spanning en stress: wat zet ik dit jaar op tafel? hoe moet ik dat doen voor zoveel mensen? wanneer moet ik beginnen?. Anderen vinden het heerlijk om zich goed voor te bereiden om straks met kerst een heerlijk kerstdiner op tafel te zetten. De een pakt het groots aan, de ander houdt het vooral eenvoudig en simpel. Belangrijkste voor het kerstdiner is gezellig met familie en vrienden aan tafel zitten en vooral lang genieten van elkaar, het lekkere eten en een goed glas wijn. Eigenlijk kun je aan een kerstdiner en aan de styling van de tafel net zoveel tijd besteden als je zelf wilt. Je zult merken dat er vele mogelijkheden zijn en dat je een fantastische middag of avond kunt verzorgen.

Om je hierbij te helpen geven wij je In dit artikel een aantal suggesties en tips.

Bestek is de finishing touch voor elke gedekte tafel

Bestek is de finishing touch voor elke gedekte tafel

Eten, we doen gemiddeld zo’n drie keer per dag. Of het nu een snel ontbijt is of een heerlijk uitgebreid diner, met mooi bestek en servies smaakt de maaltijd net iets beter. Zo geeft een goed bestek een fijnere smaakbeleving en maakt het een mooi gedekte tafel helemaal af. Een prachtig voorbeeld is de bestek serie Napoleon.

WIN: 3-delige tapas bestekset van EME Napoleon (twv €24,95)

WIN: 3-delige tapas bestekset van EME Napoleon (twv €24,95)

DEZE ACTIE IS INMIDDELS AFGELOPEN

Met deze 3-delige tapas bestekset van EME Napoleon wordt het serveren van een tapasplankje een feestje. Doe mee met deze winactie van HippeShops en maak kans op een tapas besteksetje in een kleur naar keuze ter waarde van €24,95. Een smaakvol cadeau voor de feestdagen!
Deze actie loopt tot vrijdag 4 december 2020.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »