Geen producten (0)

Klinkt Smakelijk

 

Klinkt Smakelijk

 

Napoleonbestek.nl is sponsor van het nieuwe SBS6 kook programma 'Klinkt Smakelijk'. 

In deze nieuwe en wel heel bijzondere kookwedstrijd gaan elke dag vier amateurkoks de uitdaging met elkaar aan! Wie maakt de meeste indruk met zijn of haar gerecht en wie weet de weekfinale te bereiken? Niet alleen de gerechten maar ook de verhalen er achter bepalen welke thuiskok wint. Bekende Nederlanders zullen het verhaal en het gerecht beoordelen en bepalen wie geselecteerd wordt voor de weekfinale. In de eerste week zullen dit zijn:Gordon, Ferry Doedens, Willem Reinders, Samantha Steenwijk, Ronald Giphart, Dries Roelvink, Heleen van Royen en Shirma Rouse. 

Elke vrijdags strijden de koks in de weekfinale. De weekwinnaar wordt gekozen door een jury bestaande uit diverse mensen of ondernemers die actief zijn in de kook- of food-wereld. Het programma wordt gepresenteerd door Nicolette van Dam en wordt bijgestaan door de bekende kok Julius Jaspers. Vanaf 1 juli 2019, elke werkdag op SBS6.

Bestek en Servies

Napoleonbestek.nl heeft het bestek en het servies voor het televisieprogramma Klinkt Smakelijk geleverd. Het bestek kunt u in onze webwinkel vinden. Het bestek is onder andere gebruikt bij de bereiding van de gerechten, maar is vooral de blikvanger tijdens het proeven van de gerechten door de jury. Het servies uit Klinkt Smakelijk verkopen wij niet online via onze webwinkel, maar kunt u op aanvraag bij ons bestellen. Ga hiervoor naar onze productpagina voor Stoneware Servies. Daar kunt u het beschikbare servies en prijzen vinden. 

Recepten

Benieuwd naar de recepten van de gerechten? Die kun je hier ook vanaf 1 juli vinden in ons blog: Aan Tafel!