Geen producten (0)

Eetstokjes / Sushi stokjes steeds populairder.

Eetstokjes / Sushi stokjes steeds populairder.

 

 

 

 

 

Waarom sushi eten zo populair is

 

Sushi begon als echte Japanse delicatesse, maar is inmiddels een all you can eat product en al helemaal ingeburgerd als lekkere snack of gewoon als maaltijd. De prijzen zijn ook gedaald waardoor Sushi meer toegankelijk is geworden. En Sushi is nog gezond ook! Dit en de ruime keuze in warme en koude gerechten maken Sushi populair. Sushi zien er soms zo mooi en kleurrijk uit, dat het soms kleine kunststukjes zijn op je bord!

Bijzonder zijn de eetstokjes van Napoleonbestek.nl zeker? Ben je van plan je eigen Sushi stokjes te kopen? Dan moet je beslist deze eetstokjes zien. Ok ken jij iemand die vaak Sushi eet? Dan weet ik zeker dat je met dit cadeau indruk maakt 

Wat zijn deze eetstokjes / sushi stokjes toch mooi! Het prachtig parelmoer gekleurde handvat maken deze stokjes uniek en bijzonder. Deze stokjes zijn niet te zwaar en liggen lekker in de hand. 

Deze stokjes zijn verkrijgbaar in 5 verschillende parelmoer kleuren: parelmoer, rood, groen, grijs en blauw.  De sushi stokjes worden geleverd per set (2 stokjes). De stokjes zijn van hoogwaardig kwaliteit en zijn vaatwasbestendig. Het bestek is van hoogwaardige kwaliteit. 

De stokjes van EME Napoleon passen bij ieder soort bestek! 

 

Productinformatie eetstokjes:

  • set van twee eetstokjes / sushi stokjes
  • merk: EME Napoleon
  • kleur handvat: parelmoer
  • materiaal: inox (roestvrij staal) & metal acrylic
  • lengte: 22 cm, gewicht: 17 gram (per stokje)
  • vaatwasbestendig: ja (lees ook onze onderhoudsinstructies)