Geen producten (0)

Bestek dat gezien mag worden

Bestek dat gezien mag worden

 

 

 

 

 

Bestek met gekleurd handvat

Veel bestek bestaat gewoon uit een stuk fraai vormgegeven staal. Niet echt bijzonder aan tafel of in de keuken. Dan moet je toch echt op zoek naar bestek dat bestaat uit twee delen. Staal en kunststof. Dan krijgt bestek al direct een andere uitstraling. Hoe leuk is het om de kleur van je bestek aan te passen aan de inrichting van je keuken of huis? Of nog beter: aan je servies. Het komt dan ook vaak voor dat klanten wat servies meenemen om bij ons de verschillende kleuren bestek uit te proberen. En wat is het moeilijk kiezen! De 16 verschillende gekleurde besteksetszorgen voor verrassende combinaties.

Meerdere kleuren bestek

 

Soms kun je gewoon echt geen keuze maken. Veel klanten kopen daarom verschillende kleuren bestek. Ontzettend leuk om te combineren aan tafel. Waarom zou je het bij 1 kleur houden? Leuke combinaties zijn bijvoorbeeld: blauw-ijsblauw, parelmoer-zwart, roze-rood-fuchsia, oranje-rood, groen-limoengroen. turtle-champagne. Transparant bestek kan eigenlijk met alle kleuren gecombineerd worden.

 

Bestek met parelmoerkleur

 

Extra bijzonder is het gekleurde bestek van EME napoleon, omdat de kleuren een parelmoereffect hebben. Dit maakt iedere lepel, mes of vork anders en uniek. Geen enkel bestek is hetzelfde! De parelmoerkleuren zorgen juist voor extra luxe en bijzondere uitstraling. Een goede keuze als je op zoek bent naar meer sfeer aan tafel.

Bestek met ornament

 

Het ornament op het Napoleon bestek zorgt voor een barok/vintage uitstraling. Dit gecombineerd met een bijzondere kleur en een parelmoereffect maken het bestek uniek en compleet! Bestek dat gezien mag worden!

Bestek kopen?

Bent u ook op zoek naar bijzonder bestek bij uw servies? Of wilt u eens iets anders cadeau geven? Napoleon bestek heeft ook opschepbestektaartbestek en tapas bestek en leuke cadeausets samengesteld.

Bezoek de website.