Geen producten (0)

Bestek uit Klinkt Smakelijk

Bestek uit Klinkt Smakelijk

 

 

 

 

 

 

Napoleon Bestek uit Breukelen is een van de sponsors van dit nieuwe kookprogramma en heeft het bestek en servies beschikbaar gesteld.

 

Op 1 juli start SBS6 met een nieuwe kookwedstrijd: Klinkt Smakelijk. Iedere dag, van maandag tot en met vrijdag, nemen 4 kandidaten het tegen elkaar op. Het programma wordt gepresenteerd door Nicolette van Dam met medewerking van de bekende kok Julius Jaspers. Samen met bekende Nederlanders worden iedere dag een winnaar gekozen die doorgaat naar de weekfinale. Op vrijdag wordt de weekwinnaar bekend gemaakt. Het programma is in de maanden juli en augustus van maandag tot en met vrijdag te zien om 18:00 uur op SBS6.


Bestek uit Klinkt Smakelijk

Het bestek is van het Italiaanse merk EME uit de serie Napoleon. Er is een groot assortiment verkrijgbaar: ontbijtbestek, dinerbestek, opschepbestek, tapasbestek, taartbestek en nog veel meer. Het bestek heeft een prachtig design en is verkrijgbaar in 16 verschillende parelmoer kleuren.

Wilt u meer informatie over het bestek uit het programma Klinkt Smakelijk? Of wilt u dit bestek ook bestellen? Bekijk dan de website van Napoleonbestek.nl.


Servies uit Klinkt Smakelijk

Behalve het bestek heeft Napoleonbestek.nl ook het servies geleverd. Dit prachtig uit Portugal afkomstig geglazuurd stenen servies is namelijk uitstekend te combineren met het prachtige bestek van EME Napoleon. Het servies wordt niet online verkocht maar is alleen op aanvraag te bestellen bij Napoleonbestek.nl.

Wilt u meer informatie over het servies uit het programma Klinkt Smakelijk? Of wilt u dit servies ook bestellen? Bekijk dan de Stoneware productpagina op de website van Napoleonbestek.nl