Geen producten (0)

Feestje? gekleurd taartbestek

Feestje? gekleurd taartbestek

 

 

 

 

 

Taartbestek

Napoleonbestek.nl heeft diverse soorten taartbestek in het assortiment: een mooi, groot taartmes, een cakemes (voor het snijden van kleine taarten, koek of cake). Daarnaast hebben zij prachtig vormgegeven taartscheppen en taartvorkjes in het assortiment. Het fraaie vintage design en de mooie parelmoerkleuren geven het snijden en eten van taart en gebak een extra feestelijk accent!

Je hoeft dus niet verder te kijken. Al het nodige bestek voor taart of gebak kun je hier bestellen.

Of je nu kiest voor 1 kleur of een combinatie van kleuren. Het is allemaal even fraai!


Gekleurd taartbestek

Je kunt kiezen voor 1 kleur, maar er zijn ook klanten die taartvorkjes kopen in verschillende kleuren. De combinatie is altijd goed! Het taartbestek is verkrijgbaar in 16 verschillende kleuren. Het handvat heeft een parelmoereffect. Het bestek heeft een fraaie vintage uitstraling. Bestek waarmee u uw gasten zeker zult imponeren.

verschillende kleuren taartvorkjes.

Fijn dat het bestek gewoon in de vaatwasser kan. Zo heb je meer tijd over voor je gasten

En weet je wat zo fijn is aan dit bestek? Door de uitstekende kwaliteit is het mogelijk om het bestek na je feestje gewoon in de vaatwasser te doen. Je hebt dan genoeg tijd over voor je gasten!


Bestek voor verschillende gelegenheden

Het taartbestek van Napoleonbestek.nl is vooral populair bij trouwerijen en bruiloften. De kleuren parelmoer, roze en champagne zijn dan bijzonder favoriet. Hierover hebben wij al eens eerder een artikel gepubliceerd: ‘Bestek. Het perfecte huwelijkscadeau

Maar er zijn ook klanten die het bijzondere bestek juist bewaren voor speciale gelegenheden. Bijvoorbeeld tijdens feestdagen zoals Pasen en Kerst.

Voor het snijden van kleine taarten, cake of koek is onze cakemes erg populair. Een bijzonder fraai vormgegeven en handzaam mes.

Cakemes en taartvork, kleur wit.


Taartbestek cadeau geven!

Hoe leuk is het niet om tijdens een feestje taartbestek cadeau te geven? Hier wordt toch iedereen vrolijk van! Bekijk ook ons artikel: ‘Origineel cadeau

En mocht de kleur niet bevallen? Napoleonbestek.nl heeft een uitstekende retourservice. Binnen 14 dagen moet u even laten weten dat de kleur niet bevalt en dan heeft u nog eens 14 dagen de tijd om het bestek terug te sturen. En u hoeft hier niets voor te betalen! Uitstekende service toch? Dit maakt niet alleen het gebruik, maar ook het kopen en geven van het bestek een feestje!

Het bestek is een cadeautje om te geven, te krijgen en te gebruiken!

rode taartmes, rode taartschep en rode taartvorkjes.