Geen producten (0)

Herfst Styling

Herfst Styling

 

 

 

 

 

Herfst decoratie

In woonwinkels ligt de speciale herfstcollectie al klaar. Pompoenen in alle kleuren, kastanjes, besjes, bladeren en takken, kransen, windlichten, noem maar op. Veel artikelen om de fraaie elementen van de herfst naar binnen te halen. Wat vooral aanspreekt zijn de warme herfstkleuren die voor een aangenaam contrast zorgen in je interieur. Rood, oranje, geel, groen, bruin. Kleuren die prima samen gaan. Hoe lekker is het om na een lange wandeling in het bos thuis te komen en onder het genot van een kopje thee verder te genieten van deze herfstsfeer?

 

Tip: de meeste herfst accessoires haal je zelf uit de natuur


Dineren in herfstsfeer

Vaak onbewust houden wij bij het dineren al rekening met de verschillende seizoenen. In de zomer kiezen we er voor om gezellig met familie of vrienden buiten te eten. Picknicken, barbecueën of een gezellig zomers gedekte tafel. In de winter, met name de feestdagen, staat samen dineren in een gezellige sfeer centraal. Maar waarom wachten op een kerstdiner? Hoe leuk is het om op een zondagmiddag vrienden uit te nodigen en in een gezellige herfstsfeer samen wat te eten? En er zijn heerlijke gerechten die passen bij dit seizoen.

 

Tip: In herfst gerechten staan paddenstoelen, (stoof)peren, blauwe kaas, appel, noten en pompoen centraal.


Genieten van de herfst

Na een gezellige boswandeling of op een gure zondagmiddag heerlijk genieten van een gezellig een kopje koffie, kopje thee, of warme chocolademelk? Lekker (na)genieten van de herfstsfeer door het combineren van verschillende elementen.


Bestek

Wil je het diner echt compleet maken? Combineer het gezellig etentje in de herfstsfeer met gekleurd bestek. Natuurlijk ga je niet speciaal bestek kopen in herfstkleuren om deze alleen maar tijdens de herfst te gebruiken. Je kunt gewoon je eigen bestekset gebruiken. Maar hoe leuk is het om dit te combineren met bijvoorbeeld opscheplepels in diverse herfstkleuren? Bijvoorbeeld om pompoensoep op te scheppen met een prachtige oranje soeplepel? Of een herfstsalade opscheppen met honingkleurig slabestek? Of jus met een fraaie rode soeplepel?