Geen producten (0)

Bestek voor opscheppen

Napoleon Bestek heeft verschillende soorten opschepbestek in het assortiment. Laat je verrassen door de veelzijdigheid. Verkrijgbaar in maar liefst 16 verschillende kleuren.

 

Variëren en combineren met bestek

Eindeloos variëren en combineren met opschepbestek? Ja dat kan! Niet alleen omdat Napoleon Bestek maar liefst 16 verschillende kleuren in het assortiment heeft, maar ook omdat er verschillende soorten opschepbestek verkrijgbaar zijn!. Napoleon Bestek heeft maar liefst negen soorten in het assortiment. Naast de gewone opscheplepel, is de speciale rijstlepel een erg leuke toevoeging!  Een stuk groter dan de gewone opscheplepel en daarom bijzonder geschikt is voor het opscheppen van rijst, rijstgerechten en andere vergelijkbare gerechten zoals bijvoorbeeld couscous. En wist u dat voor spaghetti, pasta en lasagne ook speciaal opschepbestek bestaat? Het leuke van Napoleon bestek is dat het opschepbestek gebruikt kan worden naast uw bestaande bestek. Het is juist een ontzettend leuk contrast om bij uw bestaande bestek, een andere soort of kleur bestek te gebruiken!

 

Opschepbestek kopen?

Meer informatie of opschepbestek kopen? 

naar webshop button


 

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacybeleid.