Geen producten (0)

Vintage is hip!

Vintage is hip!

 

 

 

 

 

 

Er zijn inmiddels veel producten in de vintage stijl. Vooral op gebied van wonen (asseccoires) is er veel te verkrijgen. Maar ook kleding en gebruiksartikelen. Je kunt nieuwe producten kopen in de vintage stijl, maar ook rommelmarkten afstruinen naar echte oude producten die authentiek vintage zijn. Oude kleuren, een beetje beschadigd of roestig: accenten die de vintage stijl versterken.

Vintage aan tafel

Het maakt niet uit wat je stijl is: voor gelegenheden kun je ook de vintage sfeer toevoegen. Neem bijvoorbeeld een gezellig diner. Hoe leuk is het om je tafel een vintage look te geven met leuke details. Bijvoorbeeld de kleuren. De bekende kleuren zijn natuurlijk zacht rose, groen, blauw, grijs, creme en wit. Je kunt het tafelkleed of tafellopers of servetten in deze kleur(en) gebruiken. Of ouderwets servies met vintagekleuren of vintage bestek. Of wat dacht je van de tafel zelf! Dat ziet er toch zeer sfeervol uit?

gekleurd bestek
vintage bestek – napoleonbestek.nl

Vintage make over

Wil jij wel eens iets anders in huis? Tover bijvoorbeeld je meubels om tot een mooi vintage meubel. Hoe? Gewoon met krijtverf! Wij hebben deze bruine grenen kast in 1 dag omgetoverd tot een mooie, zachtgroen vintage meubel.