Geen producten (0)

Pasta klaar in 1 minuut

Pasta klaar in 1 minuut

 

 

 

 

 

 

 

De hoeveelheid pasta die je nodig hebt doe je in een bak(je) of pan met water. Laat de pasta ongeveer een uurtje in het water weken. Dit kun je bijvoorbeeld al ’s ochtends doen. Als je ’s avonds de pasta wilt warm maken, zet je een pan met water op. Zodra het water kookt doe je de pasta er bij. Na een minuut is de pasta klaar. Snel toch?

Terwijl je het water op zet, warm je de pasta saus op. Of je snijdt een tomaatje e.a. groenten. Wist je dat zwarte olijfjes door de pasta ook heerlijk is?

Maak de snelle pasta compleet met een frisse salade

Serveer de pasta met een lekkere frisse salade van sla, tomaat, komkommer en een klein beetje yoghurt met azijn en peper. Vergeet ook de fetha kaas niet. Lekker en gezond eten, maar vooral: snel klaar.

Opschep bestek voor pasta

Voor het opscheppen van de pasta kun je bijvoorbeeld gebruik maken van pastabestek. Bestaat er dan speciaal bestek voor pasta? Jazeker! Zo is er een pastalepel, speciaal voor het scheppen van de gekookte pasta uit bijvoorbeeld een ovenschaal. In deze pastalepels zitten gaatjes, waardoor je niet te veel vocht op je bord schept, maar achter kunt laten in de ovenschaal.

En er zijn ook speciale spaghettilepels. . De gegolfde rand zorgt ervoor dat de spaghetti op de lepel blijft liggen tijdens het opscheppen. Handig! Deze spaghettilepels zijn net als de andere opscheplepels een leuke toevoeging aan uw bestaande bestekset!


Pasta bestek kopen?

Napoleonbestek.nl heeft 9 verschillende soorten opschep bestek, in maar liefst 16 verschillende kleuren.spaghetti lepel
Spaghetti lepel en Pasta Lepel