Geen producten (0)

Libelle's Pink Party

Libelle's Pink Party

 

 

 

 

 

 

 

Alles is leuker door een roze bril en dat geldt al helemaal voor dit feestje! Aan een eindeloze tafel vol bloemen, vintage servies en bestek. Met alle keuren roze: van millennial pink tot bubblegum en poederroze

Zo begint het acht pagina tellende artikel in het weekblad Libelle (nr. 37, 23 t/m 29 augustus). En uiteraard ontbreekt ook het roze bestek niet van Napoleonbestek.nl in dit artikel:

 

   Roze Bestek Libelle 2018

Bron: Weekblad Libelle (nr. 37, 23 t/m 29 augustus).


Roze bestek

Roze bestek kopen is niet meteen iets waar je aan denkt als je besluit mooi bestek te kopen voor dagelijks gebruik of bijzondere gelegenheden. Roze wordt nogal snel gezien als ‘vrouwelijk’ en ‘zoet’. De kleur Roze ontleent haar naam aan het Franse woord voor rood: ‘rose’.  Ook in Nederland wordt deze kleur vaak zo omschreven, maar de correcte spelling is ‘roze’.

Toch kan roze bestek net het verschil maken! Het roze bestek kan juist complementair zijn aan andere kleuren op tafel. Je zult zien dat het absoluut niet meer als zoet en vrouwelijk wordt aangezien. In tegendeel, het zorgt juist voor een vrolijke en gezellige uitstraling!

nfd

Roze bestek van Napoleonbestek.nl

Roze aan tafel

Vind je het toch moeilijk om al je bestek in de kleur roze te nemen? Waarom probeer je niet gewoon wat te variëren? Er is immers niets mis mee om je bestaande bestekset aan te vullen met bijvoorbeeld roze opscheplepels of een roze slabestek. Of wat dacht je van prachtige roze taartvorkjes of roze dessertlepeltjes en roze ijslepels? Je hoeft het echt niet te gek te maken!

Misschien vind je de kleur toch te zacht? In dat geval heeft Napoleonbestek.nl bijvoorbeeld ook bestek in een wat donkerder kleur Fuchsia.

 

kaasmesjes

tapas set in de kleur Fuchsia (napoleonbestek.nl)


Roze bestek kopen?

Altijd al roze bestek willen hebben, maar het nooit durven te kopen? Volgens mij laten deze voorbeelden zien dat deze kleur bestek juist zorgt voor een verrassende, vrolijke uitstraling. Durf je nog niet gelijk een roze bestekset te kopen? Begin dan bijvoorbeeld met een tapas-set (zoals weergegeven in de foto hierboven). Wedden dat de reacties positief zijn?