Geen producten (0)

Stoneware servies

Stoneware servies

 

 

 

 

 

 

Heeft u al kennis gemaakt met dit prachtige stoneware servies? De nieuwste trend op gebied van servies. De robuuste en stoere uitstraling maken het servies op dit moment erg populair.

Wij zijn verliefd op dit servies uit Portugal. Handgemaakt, dus geen enkel exemplaar is hetzelfde. De imperfectie maakt het servies juist zo bijzonder. Het is zwaar en sterk en kan absoluut tegen een stootje! Verkrijgbaar in de prachtige kleuren lichtroze, mosterdgeel, blauw, petrol en zeegroen. Zo sfeervol aan tafel! Daarom mag deze niet ontbreken in onze blog.

Wat is stoneware

Stoneware is een soort klei met een fijne korrel die op maar liefst 1200 graden celsius in de oven wordt gebakken. Dit maakt het servies zo sterk. Het glazuur op het servies ontstaat door een chemisch proces tijdens het bakken. Dit maakt de uitstraling van ieder stuk servies anders, bijzonder en uniek.

Stoneware servies kopen?

Wilt u Stoneware servies kopen? Bekijk hier ons assortiment.

 

Prachtig in combinatie met Napoleon Bestek

En wat is dit servies prachtig in combinatie met het vintage bestek van Napoleonbestek.nl. Het combineren van gekleurd servies met gekleurd bestek maakt het plaatje compleet. Echt leuk als u iets bijzonders wilt voorzetten bij uw gasten.