Geen producten (0)

Bestek

Bestek

 

 

 

 

 

 

 

Smaakbeleving

Wist u dat de manier waarop je bestek gebruikt, en de vorm, grootte, kleur en gewicht van het bestek invloed heeft op de beleving van smaak? Dat blijkt uit een onderzoek van de Oxford University. Het mooie design en de verrassende kleuren van het Napoleon bestek maken het genieten van de maaltijd compleet. 

Het dekken van de tafel

Het bestek leg je op tafel neer, op de volgorde zoals je het tijdens het diner zal vasthouden. Dit betekent:

  • Messen rechts, vorken links.
  • Het bestek indekken doe je van buiten naar binnen, in de volgorde van gebruik.
  • Het bestek voor de eerste gang ligt dus het verst weg van het bord.
  • De lepel plaats je rechts van de messen.
  • Het dessertbestek mag je volgens de bestek etiquette boven het bord plaatsen, of je legt het pas neer kort voor het dessert wordt geserveerd.
  • Messen leg je met de scherpe kant richting het bord. Vorken en lepels leg je ‘open’ neer, met de holle kant naar boven.

Het dinerbestek van EME Napoleon

Het dinerbestek van EME Napoleon is verkrijgbaar in verschillende parelmoer kleuren. Het bestek kan prima in de vaatwasser gewassen worden. Het bestek is van hoogwaardige kwaliteit. Een diner bestekset bestaat uit een dinermes, dinervork, dinerlepel en een kleine dessertlepel. Het dinerbestek is verkrijgbaar in een mooi uitgevoerde 24-delige, 6-persoons bestekcassette. U kunt de messen, vorken en lepels ook los / per stuk bestellen. Wist u dat ons ontbijtbestek zeer geschikt als dinerbestek voor kinderen? De afmetingen van dit ontbijtbestek zijn namelijk iets kleiner dan het dinerbestek. Bent u een echte vleeseter? Dan mogen onze vleesmessen aan uw tafel natuurlijk niet ontbreken! Deze extra scherpe steakmessen snijden als boter door het vlees. Natuurlijk hebben wij ook aan de visliefhebbers gedacht. Met onze tweedelige visbestekset, bestaande uit een visvork en een vismes, kunt u uzelf of uw gasten optimaal van hun vismaaltijd laten genieten. Bekijkt u ook eens de verschillende soorten opschepbestek. Hiermee maakt uw gedekte tafel echt compleet. 

 

 

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren