Geen producten (0)

Woontrend 2016 - Okergoud, de kleur van 2016

Woontrend 2016 - Okergoud, de kleur van 2016

 

"Het palet voor 2016 is ingetogen en verfijnd, met veel zachte middennuances. Het is een warm palet, misschien nog iets subtieler dan eerdere paletten. De heldere kleuren uit het palet zijn bijvoorbeeld niet simpel of eenduidig, maar intrigerend. Willen we ze benoemen, dan is het eerder koraal dan oranje; vaker oker dan geel, meer middernacht dan blauw. Een vriendelijk palet is het dus, maar met een prettige zweem van mysterie".

 

 

 

 

 

 

 


  

 


 Copper Orange, oftewel Okergoud is de kleur van 2016. Ieder jaar onthult AkzoNobel (Flexa) de kleurtrends met het wereldwijde boek ColourFutures. Hierin staat het resultaat van wereldwijd onderzoek naar kleurtrends.

 

Wilt u inspelen op deze trend? Dan kunt u ook uw bestek hierop aanpassen.  Het bestek in de kleur champagne is bijzonder goed te combineren met deze prachtige kleuren.

 

 

 

 

 

 

  

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacybeleid.