Geen producten (0)

Inspiratie en ideeën van Napoleonbestek.nl

 

 

Sfeervol aan tafel

Ben je ook gek op lekker eten, gezellig tafelen en samen genieten in een prettige sfeer? Wil je iedere dag een gezellig gedekte tafel?  Of juist voor speciale gelegenheden als kerstdiners of zomerse avonden in de tuin met al je vrienden? Wij helpen je graag om inspiratie en ideeën op te doen. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden

Bekijk onze blog op: Tafelinspiratie.


 

Feestelijk bestek voor kerst 2019

Feestelijk bestek voor kerst 2019

Tijdens de kerstdagen hoort natuurlijk een gezellig kerstdiner. Dan mag het sfeervolle bestek van EME Napoleon natuurlijk niet ontbreken! Napoleonbestek heeft leuke en inspirerende kersttips in dit artikel voor u op een rijtje gezet

Lees meer

Cadeautip voor de feestdagen

Cadeautip voor de feestdagen

Vind je het ook lastig om een leuk uniek sinterklaascadeautje of kerstcadeau te vinden? Stop met zoeken! Dit cadeau is altijd goed. Wedden dat je hiermee indruk maakt? De vier leukste cadeautips van Napoleonbestek.nl

Lees meer

Wees voorbereid. Bestel op tijd!

Wees voorbereid. Bestel op tijd!

De feestdagen staan weer voor de deur en net zoals andere jaren betekent dit dat de levertijden onder druk komen te staan. Dit is een landelijk probleem waar alle webwinkels en vervoerders mee te maken krijgen. Daarom starten de webwinkels en vervoerders morgen gezamenlijk de campagne “Wees voorbereid – Bestel op tijd”

Lees meer

Eetstokjes / Sushi stokjes steeds populairder.

Eetstokjes / Sushi stokjes steeds populairder.

Het eten van Sushi is de laatste jaren steeds populairder geworden. En dat terwijl een Amerikaanse website in 2009 schreef dat sushi eten passé is. Daar is in Nederland niets van te merken! Steeds meer mensen kennen deze Japanse lekkernij. In de afgelopen jaren is het aantal restaurants zelfs meer dan verdubbeld!

Lees meer

Bestek dat gezien mag worden

Bestek dat gezien mag worden

Wel grappig dat bestek voor veel mensen gewoon een functioneel product is. Gewoon eetgerei. Niet meer dan dat. Na de afwas verdwijnt het bestek in de lade, en niemand die het ziet. De klanten die wij tegenkomen zijn echt anders. Zij zijn vaak op zoek naar bestek dat er ook nog eens extra bijzonder uitziet. Bijvoorbeeld op een mooi gedekte tafel voor een bijzondere gelegenheid. Of juist om niet op te bergen in een lade, maar bestek die ze juist willen laten zien!

Lees meer

Bestek waar je vrolijk van wordt!

Bestek waar je vrolijk van wordt!

De zon gaat weer volop schijnen deze week. Daar word ik toch weer vrolijk van. Lekker buiten leven en eten. Dat zijn de momenten waar waar ik bijzonder van kan genieten. Bij zulke bijzondere momenten hoort ook bijzonder bestek. Hoe leuk is het om niet 1 kleur maar verschillende frisse zomerse kleuren buiten op tafel te leggen? Als ik de lade open doe en ik zie al die verschillende kleuren bestek liggen, denk ik: “hier wordt je toch vrolijk van!”

Lees meer

Recepten uit Klinkt Smakelijk

Recepten uit Klinkt Smakelijk

Bent u op zoek naar het bestek, servies en de recepten uit het SBS6 kookprogramma Klinkt Smakelijk? Napoleonbestek.nl is sponsor geweest van deze leuke kookwedstrijd en heeft het gekleurde bestek en stoneware servies ter beschikking gesteld. Wij hebben de recepten voor u verzameld.

Lees meer

Interview:

Interview:

Zo begint Shoppagina zijn blog. Leuk dat zij vinden dat Napoleon Bestek het ‘zich onderscheiden’ tot kunst heeft verheven!. Benieuwd naar de achtergrond van het ontstaan van Napoleonbestek.nl?

Lees meer

Wat eten we met warm weer?

Wat eten we met warm weer?

Als het warm is, heb je niet altijd zin om te koken of in warm eten. Het liefst heb je snel iets klaar, wat toch lekker en gezond is. Heb je geen inspiratie? Ben je de bbq zat en wil je iets anders op tafel? Lekker, snel klaar en ook nog eens gezond? Lees dan snel verder!

Lees meer

Bestek uit Klinkt Smakelijk

Bestek uit Klinkt Smakelijk

Vanaf 1 juli tot en met eind augustus komt SBS6 dagelijks met een nieuwe kookwedstrijd: Klinkt Smakelijk.

In dit programma wordt gebruik gemaakt van prachtig parelmoer gekleurd bestek. Kandidaten en bekende Nederlanders in het programma gebruiken het bestek bij het bereiden en proeven van de gerechten. De gerechten worden opgediend op prachtige geglazuurd stenen schalen en borden.

Lees meer