Geen producten (0)

Berichten van Napoleonbestek.nl

 

Ben je ook gek op lekker eten, gezellig tafelen en samen genieten in een prettige sfeer? Wil je iedere dag een gezellig gedekte tafel?  Of juist voor speciale gelegenheden als kerstdiners of zomerse avonden in de tuin met al je vrienden? Wij helpen je graag om inspiratie en ideeën op te doen. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden. U kunt onze inspiratie en ideeen terugvinden op onze website Aan Tafel!


 

Bestek dat gezien mag worden.

Wel grappig dat bestek voor veel mensen gewoon een functioneel product is. Gewoon eetgerei. Niet meer dan dat. Na de afwas verdwijnt het bestek in de lade, en niemand die het ziet. De klanten die wij tegenkomen zijn echt anders. Zij zijn vaak op zoek naar bestek dat er ook nog eens extra bijzonder uitziet. Bijvoorbeeld op een mooi gedekte tafel voor een bijzondere gelegenheid. Of juist om niet op te bergen in een lade, maar bestek die ze juist willen laten zien!

Lees meer

Bestek waar je vrolijk van wordt!

De zon gaat weer volop schijnen deze week. Daar word ik toch weer vrolijk van. Lekker buiten leven en eten. Dat zijn de momenten waar waar ik bijzonder van kan genieten. Bij zulke bijzondere momenten hoort ook bijzonder bestek. Hoe leuk is het om niet 1 kleur maar verschillende frisse zomerse kleuren buiten op tafel te leggen? Als ik de lade open doe en ik zie al die verschillende kleuren bestek liggen, denk ik: “hier wordt je toch vrolijk van!”

Lees meer

Recepten uit Klinkt Smakelijk

Bent u op zoek naar het bestek, servies en de recepten uit het SBS6 kookprogramma Klinkt Smakelijk?

Lees meer

Interview:

Zo begint Shoppagina zijn blog. Leuk dat zij vinden dat Napoleon Bestek het ‘zich onderscheiden’ tot kunst heeft verheven!. Benieuwd naar de achtergrond van het ontstaan van Napoleonbestek.nl?

Lees meer

Wat eten we met warm weer?

Als het warm is, heb je niet altijd zin om te koken of in warm eten. Het liefst heb je snel iets klaar, wat toch lekker en gezond is. Heb je geen inspiratie? Ben je de bbq zat en wil je iets anders op tafel? Lekker, snel klaar en ook nog eens gezond? Lees dan snel verder!

Lees meer

Bestek uit Klinkt Smakelijk

Vanaf 1 juli tot en met eind augustus komt SBS6 dagelijks met een nieuwe kookwedstrijd: Klinkt Smakelijk.

In dit programma wordt gebruik gemaakt van prachtig parelmoer gekleurd bestek. Kandidaten en bekende Nederlanders in het programma gebruiken het bestek bij het bereiden en proeven van de gerechten. De gerechten worden opgediend op prachtige geglazuurd stenen schalen en borden.

Lees meer

Moederdag Cadeautip

Ben je nog op zoek naar een leuk en bijzonder moederdag cadeau? Wat dacht je van bijvoorbeeld taartbestek, tapasbestek of pasta opschepbestek? Het leuke van Napoleon Bestek is dat je het prima kunt combineren met je eigen bestek!
Koop nu tot en met 12 mei 2019 en ontvang 10% korting!

Lees meer

Ontbijt bestek voor paasontbijt

Een gezellig paasontbijt en paasbrunch kenmerkt zich niet alleen door een veelzijdigheid aan hapjes. Natuurlijk mogen ook gekleurde eitjes en servetten niet ontbreken! Maar heeft u wel eens gedacht aan gekleurd bestek om uw paastafel pas echt compleet te maken?

Lees meer

Bestek, maar net even anders

Bestek, maar net even andersWaarschijnlijk heb je al jaren hetzelfde bestek. Logisch want bestek gaat jaren mee. De meeste mensen zien bestek als gewoon functioneel gebruiksvoorwerp en meer niet. Waarom zou je nieuw bestek kopen of vervangen?

Lees meer

Winterse pompoensoep

Een supergezonde soep!

Zin in een lekkere winstersoep? Dan is deze winterse pompoensoep zeker iets om uit te proberen. Een erg lekkere soep en ook nog eens super gezond. Pompoen geeft de soep een mooie structuur waardoor deze wat dikker en voller wordt. Pompoen zit vol met vitamine A. Goed voor je ogen, je huid en je weerstand. Een vitamine die je juist in de winter extra kunt gebruiken.

Lees meer